Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Μαζική δολοφονία σκύλων μέσα σε καταφύγιο στη Σητεία, νεκρά πάνω από 20 σκυλιά!

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 στο χώρο φιλοξενίας αδέσποτων σκύλων που έχει παραχωρήσει ο Δήμος στον Φιλοζωικό Σύλλογο Σητείας  αχαρακτήριστο ον έριξε και πάλι φόλες με αποτέλεσμα 23 πλάσματα να βρουν μαρτυρικό θάνατο. 

Σε μια Ελλάδα που καταρρέει , σε μια πόλη που αναπαύεται ζαλισμένη από την καλή ρακί και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τα ζώα. Και υπάρχουν και κάποιοι διαστροφικοί ανάξιοι χαρακτηρισμού που δολοφόνησαν ανυπεράσπιστα σκυλιά χωρίς απολύτως κανένα λόγο. 

Δεν χωράει με τίποτα στο λογισμό μας ότι αυτό θα περάσει ατιμώρητο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την αστυνομία της Σητείας για τις προσπάθειες που κάνει για να βρεθεί ο ένοχος . 

Ζητάμε από όλους αν μπορούν να σκεφτούν κάτι που μπορεί να βοηθήσει ή αν γνωρίζουν οτιδήποτε να μας ενημερώσουν. Ελπίζουμε στη δικαιοσύνη, πιστεύουμε ότι αυτός που το έκανε θα τιμωρηθεί, λυπούμαστε που τα δάκρυά μας δεν μπόρεσαν να ξεπλύνουν τη βρωμιά από τη ψυχή του και κυρίως ζητάμε ένα τεράστιο συγνώμη από τα ζωάκια μας που δεν καταφέραμε να τα προστατέψουμε από την μανία του ασυνειδητου δράστη.
Παρακολουθήστε την περιγραφή από μέλη της Φιλοζωικής καθώς και του δημάρχου

πηγή sitiapress.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣTwitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More