Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Απίστευτη κτηνωδία: Κρέμασαν σκυλάκια σε κεντρική πλατεία του Ρεθύμνου!

Η αγριότητα του ανθρώπου δεν έχει όρια.

Η εικόνα τριών σκυλιών, κρεμασμένα με σχοινί και νεκρά, σε δέντρο στο κέντρο του Ρεθύμνου, είναι σοκαριστική. Δεν τιμά την πόλη, τους κατοίκους της, τον πολιτισμό της. Η πράξη είναι ειδεχθής. 

Τα σκυλάκια βρέθηκαν από επισκέπτες της Πλατείας Μικρασιατών, στις 8:00 περίπου το πρωί της Κυριακής 7/7. 
Τα άτυχα ζώα φαίνεται να έμειναν κρεμασμένα στο δέντρο για πολλές ώρες, πιθανότατα από τα μεσάνυχτα, μέχρι που βρήκαν οικτρό θάνατο.

Οι δράστες οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές, φρόντισαν να διαπράξουν το έγκλημά τους σε ώρα που γνώριζαν πως η Πλατεία είναι άδεια από κόσμο...

To σωματείο «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ Φιλοζωία – Πολιτισμός – Περιβάλλον – Ποιότητα Ζωής» που εδρεύει στο Ρέθυμνο έχει επικηρύξει τον ή τους δράστες και σε ανακοίνωση του τονίζει: 
«Το σωματείο μας και όλα τα μέλη του μη μπορώντας να σιωπήσουν και να ανεχτούν τέτοια εγκλήματα κατά ανυπεράσπιστων ζώων, δίνει αμοιβή 300 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην εύρεση των δολοφόνων των 3 σκυλιών στην Πλατεία Μικρασιατών.

Επίσης ενημερώνουμε ότι το σωματείο μας θα καταθέσει αύριο μήνυση κατά αγνώστων για την κτηνωδία. Δε θα το αφήσουμε να περάσει ατιμώρητο. Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια. Σκεφτείτε μόνο ότι αύριο μπορεί να είναι τα παιδιά σας». Όποιος γνωρίζει και θέλει να δώσει πληροφορίες για το έγκλημα μπορεί να στείλει μήνυμα στο:niazomai@facebook.com.

Πηγή: rethnea.gr
και zoosos.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More