Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Η επιμονή του πυροσβέστη επανέφερε τον σκύλο στη ζωή!

Φωτογραφία αρχείου.
Ο πυροσβέστης από τη Χιλή που θα δείτε στο βίντεο θα σας συγκινήσει. 

Ενα άκρως συγκινητικό βίντεο προκαλεί αίσθηση στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες καθώς απεικονίζει ένα πυροσβέστη να κάνει τεχνητή αναπνοή για να επαναφέρει ένα σκυλάκι στη ζωή έπειτα από τη διάσωσή του από φλεγόμενο κτίριο.

Αφού σβήστηκε η φωτιά σε μία πολυκατοικία της Χιλής οι άνδρες της πυροσβεστικής άρχισαν να βγάζουν έξω τους ενοίκους και ο πυροσβέστης - ήρωας βρήκε σε ένα σημείο το σκύλο ο οποίος δεν έφερε εγκαύματα, αλλά η καρδιά του είχε σταματήσει, πιθανότατα από τους καπνούς και τις αναθυμιάσεις....

Ωστόσο, ο άνδρας δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επαναφέρει το μικρό σκύλο στη ζωή.
Τα έχει παρατήσει όλα, φέρνει το στόμα του στο στόμα του σκύλου και του φυσάει την ίδια του την ανάσα για να ζήσει ο σκύλος, η καρδιά του οποίου είχε σταματήσει. Αρχικά δεν υπάρχει καμία αντίδραση, όμως ο πυροσβέστης σαν να επρόκειτο για άνθρωπο συνεχίζει απτόητος, κάθε φορά όλο και πιο έντονα, με μεγαλύτερο πάθος. Σαν να είχε βάλει στοίχημα ότι το σκυλί δεν θα του πεθάνει στα χέρια του. 
Ένας συνάδελφος του έρχεται προς βοήθεια του και αρχίζει να κάνει και εκείνος μαλάξεις στο κορμί του νεκρού σκύλου, και να πιέζει με δύναμη την καρδιά του.
Υπάρχουν κάποια πλάνα όπου το κεφάλι του νεκρού σκύλου γυρνάει και φαίνονται τα μάτια του δίχως ζωή, άψυχα. Όμως ο πυροσβέστης δεν τα παρατάει και συνεχίζει σαν να θέλει να νικήσει τον θάνατο. Και τελικά τον νίκησε.
Δείτε το βίντεο  

πηγή epirusblog.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More