Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ήρωας! Σκύλος – οδηγός έσωσε μωρό από το θάνατο.

Ένας σκύλος - οδηγός έσωσε ένα μωρό, όταν το καρότσι του ξέφυγε από τα χέρια της μητέρας του και κύλησε στο δρόμο, πάνω στον οποίον κινούνταν ένα αυτοκίνητο. 

Το μαύρο λαμπραντόρ, ο Τζετ, είδε το αυτοκίνητο να πηγαίνει προς το καρότσι, έφυγε από τα χέρια της κηδεμόνος του και έτρεξε στο δρόμο, απομακρύνοντας το μωρό από την πορεία του αυτοκινήτου.

Η τυφλή μητέρα το μωρού είπε ότι “ένιωσε το καρότσι να φεύγει από τα χέρια της”. Η οικογένεια ήταν πολύ κοντά στο σπίτι της, όταν συνέβη το περιστατικό.

Το ενός έτους μωρό, αν και το καρότσι του έπεσε στο πλάι γλίτωσε με μόνο ένα μικροτραύμα στα χείλη του. Η μητέρα του ήταν πεσμένη κάτω με το ένα πόδι της παγιδευμένο σε μία γλάστρα.

Στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό,υπήρχε ένα κτηνιατρείο και οι άνθρωποι που ήταν μέσα βγήκαν κατευθείαν έξω για να βοηθήσουν τη μητέρα, το μωρό και τον Τζετ. 

Η μητέρα είπε μετά “η Τζετ ανησύχησε για μένα και ήρθε και μου έγλειψε το πρόσωπο, εγώ τσέκαρα ότι είναι καλά και τότε ηρέμησα”.

Μία από τις κτηνιάτρους που βγήκαν να βοηθήσουν τη γυναίκα και το μωρό, δήλωσε:

Αισθανόμαστε ότι όλο αυτό που έγινε υποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η παρουσία αυτών των σκυλιών. Δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για τον εαυτό του και την ασφάλειά του και πήγε κατευθείαν να προφυλάξει το μωρό.”

Αγαπάει το μωρό σαν να είναι δικό του. Αυτό που έκανε δείχνει μεγάλη γενναιότητα και είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτόν” είπε η μητέρα.

πηγή newsit.com.cy

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More