Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Mickey Rourke χτίζει καταφύγιο αδέσποτων στην Ρουμανία.

Ύστερα από ταξίδι του στη Ρουμανία, με αφορμή τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, ο Mickey Rourke είδε από πρώτο χέρι τις εφιαλτικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν χιλιάδες σκύλοι στους δρόμους του Βουκουρεστίου και αποφάσισε να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια!


Με αφορμή την μαζική εξόντωση των αδέσποτων από την Ρουμάνικη Κυβέρνηση, ειδικά μετά την προσφορά 48 ευρώ για κάθε σκοτωμένο αδέσποτο που παραδίδουν οι πολίτες στο κράτος, εκατοντάδες ευαισθητοποιημένοι και φιλόζωοι πολίτες της Ρουμανίας μαζεύτηκαν έξω από τα καταφύγια αδέσποτων της χώρας, ώστε να υιοθετήσουν και να σώσουν στην κυριολεξία ένα σκυλάκι.

Την ίδια στιγμή, ο γνωστός ηθοποιός Mickey Rourke, αφού πρώτα υιοθέτησε και αυτός ένα μικρό αδέσποτο τσιουάουα από την Ρουμανία, το οποίο περιφερόταν στα γυρίσματα της  ταινίας "Dead in Tombstone", αποφάσισε να κάνει δωρεά 250.000$ για να φτιάξει στην χώρα ένα μεγάλο καταφύγιο ζώων.

Σκοπός του είναι να είναι τόσο μεγάλο όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, και να μπορεί να φιλοξενεί και να περιθάλπτει εκατοντάδες αδέσποτα, ώστε να βοηθήσει τα αδέσποτα και κατατρεγμένα σκυλιά της Ρουμανίας. 

Ο ίδιος σκοπεύει να πηγαίνει στην Ρουμανία σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να είναι σίγουρος πως το όλο project προχωρά κανονικά. 'Ηδη δύο κτηνίατροι,  οι Mircea Zeta και Simon Corneleu, τάχθηκαν στο πλευρό του, και θα βρίσκονται εκεί ώστε να επιβλέπουν τις εργασίες και στην συνέχεια να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλα τα ζώα του καταφυγίου.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More