Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος σε ρόλο συντονιστή για προσφορά ζωοτροφών.

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος στην προσπάθεια της να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα στη χώρα μας διευρύνει τις δραστηριότητες της.
Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλά φιλοζωικά σωματεία στην προσπάθεια να σιτίσουν τα ζώα που φιλοξενούν στα κυνοκομεία τους, προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν και να κινητοποιήσουν τις εταιρείες που διακινούν τροφές για σκύλους και γάτες στη χώρα μας, ώστε να βοηθήσουν όσο αυτό είναι δυνατόν.

Η ΕΔΚΕ σ αυτή την προσπάθεια έχει απλά συντονιστικό ρόλο για την συγκέντρωση και αποστολή των τροφών αυτών στα φιλοζωικά σωματεία σ ολη την χώρα. 

Στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας αυτής, απευθύνθηκαν σε δύο εταιρείες. Στην εταιρεία KOMPA που διακινεί τις τροφές AKANA-ORIJEN και την εταιρεία ELLANKO Hellas που διακινεί την τροφή TROVET. 
Με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσαν οτι δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια να πεισθούν οι υπεύθυνοι των εταιρειών αυτών ώστε να συμμετάσχουν σ αυτή την πρωτοβουλία. Αντιθέτως και οι δύο εταιρείες ανταποκρίθηκαν άμεσα. 

Συγκεντρώθηκαν περίπου 700 κιλά τροφής οι οποίες ήδη έχουν μεταφερθεί στο Δημοτικό Κυνοκομείο της Ρόδου. 
Επιλέχθηκε το κυνοκομείο αυτό γιατί όπως είναι γνωστό η περιοχή αυτή επλήγει πρόσφατα από καταστροφικές πλημμύρες και οι ανάγκες τους είναι αυξημένες. 

Θέλουμε να πιστεύουμε οτι και άλλες εταιρείες, κάθε μια με τις δυνατότητες της, θα συμμετάσχουν σ αυτή την προσπάθεια τους επομενους μηνες, σ αυτές τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες. 

Οι Εθελοντές Κτηνίατροι προσφέρουν τις υπηρεσίες μας αμισθί.
Στέλνοντας μήνυμα στο 54574 και γράφοντας τη λέξη EDKE χρεώνεστε με 2,48 ευρώ μέρος των οποίων πάνε στο ταμείο της Εθελοντικής Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος.

Πηγή  Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More