Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Βρες το Panda, φωτογραφίσου και κέρδισε!

Bρες το Panda!  
Από τις 15 έως τις 25 Φεβρουαρίου το αγαπημένο σε όλους Panda θα βρίσκεται σε σταθμούς μετρό και τραμ και σε στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ και θα σε περιμένει για να πάρεις μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό! 

Η αρχή γίνεται την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση που διοργανώνει η WWF - Καλύτερη Ζωή σε συνεργασία με τις Συγκοινωνίες Αθηνών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό στο Σύνταγμα. Τις επόμενες μέρες, το Panda θα πάρει τους δρόμους και θα βρίσκεται σε επιλεγμένους σταθμούς και στάσεις, περιμένοντας τη συμμετοχή σου!

Τι χρειάζεται να κάνεις; Το μόνο που χρειάζεται είναι να φωτογραφηθείς με το Panda και να ανεβάσεις τη φωτογραφία στη διαδικτυακή εφαρμογή στο facebook. Διαμοίρασε την στα social media και μάζεψε ψήφους.

Οι 5 φωτογραφίες με τις περισσότερες ψήφους κερδίζουν αυτόματα τριμηναίες κάρτες απεριορίστων
διαδρομών με τα μέσα των Συγκοινωνιών Αθηνών, ενώ οι υπόλοιπες 10 στην κατάταξη θα κερδίσουν από ένα σακίδιο ή μια ομπρέλα του WWF Ελλάς για πιο άνετες μετακινήσεις στην πόλη.
Επίσης, ειδική κριτική επιτροπή θα επιλέξει άλλες 5 φωτογραφίες που θα κερδίσουν κι αυτές τριμηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 1 Μαρτίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 4 Μαρτίου. Μη χάνεις λεπτό, λοιπόν. Δες πιο κάτω τα σημεία που θα βρίσκεται το Panda και… be there! «Βρες το Panda, πες το σύνθημα!»

Διαβάστε σχετικά με την εκδήλωση της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου - "Panda με Μέσα" στο Σύνταγμα!

Μία εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους στο Σύνταγμα στις 15 Φεβρουαρίου! Από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά, αυτοσχεδιαστικές θεατρικές παραστάσεις, ένα μουσειακό τρόλεϊ της δεκαετίας του ’30, διαδραστικά παιχνίδια γνώσεων, επιτόπιος φωτογραφικός διαγωνισμός,  face painting, ανάγνωση παραμυθιών, εκθέσεις σκιτσογραφίας και παιδικών ζωγραφιών, καθώς και το αγαπημένο σε όλους Panda, θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο μετρό Συντάγματος για ένα διαφορετικό ταξίδι!
Στην εκδήλωση θα δώσει μοναδικό ρυθμό η συναυλία των Penny and the swingin' cats στις 17:00 το απόγευμα.


Οδηγοί σε αυτή την ενδιαφέρουσα «διαδρομή»  είναι Συγκοινωνίες Αθηνών και το πρόγραμμα «WWF-Καλύτερη Ζωή», αποκλειστικός δωρητής του οποίου είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Στις 15 Φεβρουαρίου, από τις 11:00 το πρωί μέχρι και 18:00 το απόγευμα, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τα οφέλη των μέσων αστικών συγκοινωνιών στη ζωή τους και το περιβάλλον, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Panda με Μέσα».

Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων, Μετρό "Σύνταγμα", 15 Φεβρουαρίου 2015, ώρες 11:00-18:00 -


Η δημόσια συγκοινωνία μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας πιο εύκολα από ότι νομίζετε. Βγάλε τη ζώνη που σε κρατάει δεμένο με το ΙΧ σου κι έλα να γνωριστούμε ξανά με τους βιώσιμους τρόπους μετακίνησης! Panda μέσα! Πάντα με Μέσα!


Ανάλαβε δράση, βελτίωσε την καθημερινότητά σου μέσα από έξυπνες πρακτικές, μοιράσου εμπειρίες και έμπνευση. Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στο σπίτι, τη γειτονιά και την πόλη σου!Το πρόγραμμα του Panda - Όροι διαγωνισμού
- Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε συνεργασία με τις Συγκοινωνίες Αθηνών
- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ανεξαιρέτως όλοι οι ενήλικες πολίτες που φωτογραφίζονται με το Panda. Η συμμετοχή για ανήλικους επιτρέπεται μόνο με την συγκατάθεση κηδεμόνα, που θα δίδεται κατά τη στιγμή της φωτογράφησης με το Panda.
- Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 15 Φεβρουαρίου και λήγει την 1η Μαρτίου. Έως και την 1η Μαρτίου, οι συμμετέχοντες μπορούν να συλλέγουν ψήφους!
- Οι νικητές θα αναδειχθούν στις 4 Μαρτίου ως εξής: 5 νικητές βάσει αξιολόγησης από κριτική επιτροπή, 5 νικητές βάσει του αριθμού των ψήφων που θα έχουν συγκεντρώσει. Καταμετρώνται οι ψήφοι στην εφαρμογή και όχι τα likes στο facebook.
- Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τρεις εργαζόμενους του WWF Ελλάς.
- Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα και στα social media accounts της WWF Καλύτερης Ζωής, το αργότερο έως τις 5 Μαρτίου.
- Η WWF Καλύτερη Ζωή θα επικοινωνήσει με τους νικητές για τον τρόπο παραλαβής των επάθλων. Η επικοινωνία θα γίνει στο mail ή στο τηλέφωνο που θα καταχωρήσουν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό.
- H WWF Καλύτερη Ζωή δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη καταχώρησης των στοιχείων επικοινωνίας των συμμετεχόντων και δεν υποχρεούται να ενεργήσει με άλλους τρόπους για να έρθει σε επικοινωνία με τους νικητές
- Τα βραβεία θα είναι στη διάθεση των νικητών έως τις 15 Απριλίου. Σε περίπτωση μη παραλαβής τους, τα δώρα μπορούν να διατεθούν από την WWF Καλύτερη Ζωή σε φιλανθρωπική δράση.
Πηγή kalyterizoi.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More